Πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε μετά από ένα χρόνο σχέσης!

Πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε μετά από ένα χρόνο σχέσης! | tlife.gr

Μόλις ένα χρόνο ήταν μαζί και αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν. Θες η διαφορά ηλικίας, θες ο εκκεντρικός χαρακτήρας της διάσημης ηθοποιού… το αποτέλεσμα ήταν πως η 27χρονη κούκλα σταρ του κινηματογράφου και ο 48χρονος σκηνοθέτης αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στο love story τους.

Ο λόγος για την Jennifer Lawrence και τον πρώην πια αγαπημένο της Darren Aronofsky! Οι δυο τους αν και κρατούσαν χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους έμοιαζαν να ταιριάζουν πολύ, με το περιβάλλον την ηθοποιού να υποστηρίζει πως ο Darren ήταν πάντα πολύ τρυφερός και προστατευτικός με την Jennifer. Ωστόσο, οι δυο τους δεν άντεξαν για περισσότερο από ένα χρόνο. Η είδηση του χωρισμού επιβεβαιώθηκε και από το Entertainment Tonight.

Σύμφωνα με πηγή, το ζευγάρι έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους εδώ και ένα μήνα, αλλά διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Mother”, όπου η Jennifer πρωταγωνιστεί και ο Darren τη σκηνοθετούσε. Παρόλο που είχαν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους, είχαν κάνει κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας στην Νέα Υόρκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η σχέση μάλιστα, είχε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μυστική και η Lawrence αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη τον περασμένο Αύγουστο. “Υπήρξα σε σχέσεις στο παρελθόν που ήμουν μπερδεμένη, αλλά ποτέ δεν ένοιωσα μπερδεμένη μαζί του”, αποκάλυψε για τον Darren σε συνέντευξή της στην Vogue, λίγους μήνες πριν το χωρισμό!

READ more