Πασίγνωστη τραγουδίστρια διέγραψε Instagram και Twitter επειδή διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ξεκίνησε ένας εφιάλτης για την πασίγνωστη τραγουδίστριας και rapper. Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και φυσικά το σκάνδαλο δεν άργησε να ξεσπάσει. Οι εν λόγω λήψεις αποτελούσαν αχρησιμοποίητο υλικό από παλιά φωτογράφησή της, που δεν έπρεπε ποτέ να δει το φως της δημοσιότητας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να απενεργοποιήσει τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media. Ωστόσο, πριν πάρει αυτήν την απόφαση, φρόντισε να δώσει μερικές εξηγήσεις και να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ο λόγος για την Iggy Azalea, η οποία, δίνοντας την δική της απάντηση, είπε χαρακτηριστικά: «Πολλές γυναίκες υψηλού προφίλ έχουν φωτογραφηθεί για το GQ με χέρια τους τοποθετημένα στρατηγικά ώστε να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους. Για αυτό και εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Θεωρούσα πως ήταν ασφαλές και έτσι αισθάνθηκα άνετα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσει κάποιος τα outtakes από την φωτογράφηση. Είμαι θυμωμένη που δεν είχαν διαγραφεί αμέσως μετά την επιλογή των τελικών εικόνων. Νιώθω αμηχανία, παραβιασμένη, θυμωμένη και λυπημένη. Όχι μόνο επειδή δεν είχα συγκατατεθεί σε αυτό, αλλά και εξαιτίας του άθλιου τρόπου που οι άνθρωποι αντέδρασαν».

Πλέον, ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά ώστε να δει ποιος είναι υπεύθυνος για την διαρροή των συγκεκριμένων φωτογραφιών. Σημειώνουμε πως ο φωτογράφος, Nino Munoz, πήρε θέση επί του θέματος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας τη λύπη του ως προς εκείνον που έκλεψε και δημοσίευσε τις φωτογραφίες χωρίς την άδειά του.

Read More

And More