Αθλητής - θρύλος δηλώνει πως δεν θα άφηνε τον γιο του να βρεθεί με τον Michael Jackson!

Αθλητής – θρύλος δηλώνει πως δεν θα άφηνε τον γιο του να βρεθεί με τον Michael Jackson! | tlife.gr

Σάλος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» το οποίο κατηγορεί τον Michael Jackson ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αγόρια. Ο Wade Robson και ο James Safechuck όπως ισχυρίζονται, στην παιδική τους ηλικία έζησαν άσχημες στιγμές, αφού ο «Βασιλιάς της Ποπ» ασελγούσε επάνω τους. Μάλιστα ακόμα ένα παιδί είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson για βιασμό το 1993.

Μετά από την προβολή του «Leaving Neverland» πολλοί είναι αυτοί που έχουν δείξει την δυσαρέσκεια τους για τον Michael Jackson, ενώ  αρκετοί  ραδιοφωνικοί σταθμοί σταμάτησαν να παίζουν και τα τραγούδια του στην συχνότητα τους. Ένας από αυτούς που έκαναν αιχμηρές δηλώσεις για τον τραγουδιστή ήταν και ο Mike Tyson ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό και είπε πως δεν θα άφηνε ποτέ τον γιο του να βγαίνει με τον Michael Jackson. Συγκεκριμένα είπε: » Φημίζεται ο Michael ότι έκανε αυτό. Δεν θα άφηνα ποτέ τον 8χρονο γιο μου να πάει στο σπίτι του. Μου αρέσει ο Michael αλλά…»

Ακόμα ο «Θρύλος του Box» είπε: «Οι γονείς είναι υπεύθυνοι γι αυτό που έγινε. Σκεφτόμουν τις απειλές του Michael σε αυτά τα παιδιά, που τους έλεγε πως αν μιλήσουν τα πάνε φυλακή. Αυτό είναι φρικτό».

READ more