Πάσχουν τα παιδιά των Brangelina από σύνδρομο Down;

Eκεί που κάποια δημοσιεύματα θέλουν τους Brangelina να υιοθετούν τέταρτο παιδί… κάποια άλλα φέρνουν στην επιφάνεια- αν ισχύει- μία πολύ δυσάρρεστη είδηση.

Το περιοδικό Star του εξωτερικού δημοσίευσε και μάλιστα, έκανε πρωτοσέλιδη την είδηση, ότι τα δίδυμα παιδιά που απέκτησε με φυσιολογικό τρόπο πριν από δύο χρόνια το ζεύγος, ο Knox Leon και η Vivienne Marcheline, πάσχουν από σύνδρομο Down.

Για δεύτερη φορά γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Το ρεπορτάζ έχει τίτλο ”Όλη η αλήθεια για τα δίδυμα” και συμπληρωματικό υπότιτλο: ”Η νταντά των Brangie τα λέει όλα. Όλη η αλήθεια για το δράμα των παιδιών”. Το περιοδικό αποκαλύπτει πως ο Brad και η Angelina, δεν εμφανίζουν στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους τα παιδάκια, λόγω της αρρώστειας αυτής, ενώ την έρευνα συμπληρώνει με δηλώσεις η πρώην νταντά τους.

Πριν από ένα χρόνο, το περιοδικό National Enquirer, ανέφερε κι αυτό σε δημοσίευμά του ότι τα δίδυμα πάσχουν από το σύνδρομο Down.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού δήλωσαν χαρακτηριστικά, πως συνεργάστηκαν με κάποιους γιατρούς που τράβηξαν τα μωρά φωτογραφίες, τις οποίες και ανέλυσαν.

Τα συμπεράσματά τους, έδειξαν ότι τα μικρά έχουν την όψη που έχουν τα άρρωστα παιδιά και κυρίως εκείνα που πάσχουν από σύνδρομο Down.

Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, οι δυο ηθοποιοί θα περνάνε σίγουρα δύσκολες στιγμές, αλλά τίθεται και το εξής θέμα:

Αν η Angelina γνώριζε για το θέμα μέσω των υπερηχογραφημάτων που είχε κατά την διάρκεια της κύησης.

Read More

And More