Πατέρας ξανά ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk! Το περίεργο όνομα που έδωσε στον γιο του

Πατέρας για έκτη φορά έγινε ο Elon Musk, καθώς η σύντροφός του και γνωστή τραγουδίστρια Grimes έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους! Ο γοητευτικός ιδρυτής της Tesla έγινε ευρέως γνωστός από τη σχέση του με την Amber Heard μετά το διαζύγιο της από τον Johnny Depp. Ήδη από το 2018 είναι full in love με την εκκεντρική τραγουδίστρια και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Elon Musk μοιράστηκε την είδηση στο Twitter όταν ένας θαυμαστής τον ρώτησε σχετικά με το μωρό, αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είχε αποκαλύψει στα social media, ότι η σύντροφός του θα γεννούσε εχθές. «Μαμά και μωρό όλα καλά» έγραψε στο Twitter, τέσσερις ώρες μετά την ανάρτηση που έλεγε: «Λίγες ώρες ακόμη»!

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το περίεργο όνομα που αποφάσισαν να δώσουν στον νεογέννητο γιο τους, αιφνιδιάζοντας τον κόσμο. Το μωρό του Elon Musk και της Grimes θα ονομαστεί X Æ A-12 Musk.

Ο Elon Musk έχει ακόμη πέντε παιδιά από την πρώην σύζυγό του. Ο πρώτος του γιος, μάλιστα, πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από το σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου το 2002.

Η Grimes με φουσκωμένη κοιλιά

Read More

And More