Πατέρας Μπουγιούρη: «Ο γιος μου δεν είναι ψωνάρα!»

Πατέρας Μπουγιούρη: «Ο γιος μου δεν είναι ψωνάρα!» | tlife.gr

Αδικημένος αισθάνεται ο πατέρας του Παναγιώτη Μπουγιούρη, Φίλιππος και με μία επιστολή του στο «TV Έθνος» απαντάει σε όσους κατηγορούν τον γιο του για την αποχώρησή του από τα «Μυστικά της Εδέμ» και απορούν σε σχόλιά τους στο σάιτ της σειράς, γιατί έγινε θέμα αφού κανείς δεν νοιάστηκε.

«Αγαπητέ κύριε Λ.Μπιντέλα, απαντώ τώρα στον ανώνυμο. Αν ο Παναγιώτης είναι ψωνάρα συμφωνώ ότι είναι με το σκι, με τις καταδύσεις και με την ιστιοπλοΐα και με το σκυλί του, δεν είνα ψωνάρα όμως με τα παλιόσκυλα. (…) Αν ήτανε ψωνάρα, οι ψωνάρες δεν φεύγουν από τέτοιες σειρές με καλή αμοιβή».

Επίσης δηλώνει ότι ο γιος του ποτέ δεν έκανε τον γόη και ότι οι άλλοι του προσέδωσαν τον τίτλο του ζεν πρεμιέ. Για όσα ακούστηκαν για τις οικονομικές απαιτήσεις του ηθοποιού, απαντά: «Του ‘χω κτίσει στον Διόνυσο μια έπαυλη την οποία διατηρεί, κλειστή κα ιπροτιμάει να μένει σ΄ένα διαμερισματάκι ταπεινό στη Νεάπολη. Ο Παναγιώτης ποτέ δεν μέτρησε την επιτυχία με το ύψος του μισθού. Δεν έχει ανάγκη τα χρήματα και ό,τι χρηματικές καταθέσεις έχω θα του τις αφήσω».

Για το email του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην Ελενα Ακρίτα, σχετικά με το πόσο του έχουν λείψει οι γονείς του γράφει: «Έχει ανάγκη από ποιότητα ζωής. Πιστέψτε με ότι όποτε ανοίγει η πόρτα κι έρχεται (κι αυτό σπάνια) βουρκώνω καi η συγκίνησή μου είναι τέτοια που δεν μπορώ να μιλήσω».

READ more