Πάτρα: Γείτονες του ζευγαριού αποκαλύπτουν – «Ακούγονταν συνέχεια κραυγές από το μεγάλο παιδί»

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις και λεπτομέρειες για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη της 33χρονης.

Γείτονες του ζευγαριού «έσπασαν» τη σιωπή τους στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, αφήνοντας αιχμές για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τους γονείς της.

«Ακούγαμε κραυγές, φωνές. Από το μεγάλο παιδί συνέχεια κραυγές. Για την κακοποίηση που λένε, εμείς τα ακούγαμε εδώ αλλά δε περιμέναμε ότι είναι…. “ωχ, μη…” κάθε μέρα. Ή το χτυπάγανε ή το κακοποιούσαν… Αν δε συλληφθεί και αυτός μας πάει να… Γιατί είναι πολύ… Είναι πολύ σκληρός. Δηλαδή είναι συνένοχοι και οι δυο και αυτός πάει να τη βγάλει λάδι. Προσέξτε αυτόν… Αυτή τον φοβόταν μάλλον» αναφέρει ένας εκ των γειτόνων.

Μια άλλη γειτόνισσα, δηλώνει σοκαρισμένη για όσα ήρθαν στην επιφάνεια αφού τόσα χρόνια δεν είχαν καταλάβει τίποτα.

«Είναι αδιανόητο, δε το χωράει ανθρώπινο μυαλό αυτό αυτό το πράγμα. Δηλαδή εμείς που ήμασταν; Έχουμε 24 χρόνια εδώ. Τα σπίτια δεν έχουν μόνωση, είναι του 70 κατασκευή, ακουγόταν το παραμικρό. Είμαι σοκαρισμένη ειλικρινά. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι όλα αυτά γινόντουσαν στο σπίτι ακριβώς δίπλα από το δικό μου και δεν είχαμε πάρει είδηση τίποτα. Εγώ ξέρω ότι πλήρωναν ενοίκιο και προς το τέλος της ζωής της σπιτονοικοκυράς την φρόντιζαν. Αυτό ξέρουμε» λέει χαρακτηριστικά η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Read More

And More