Πάτρα: «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως για το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας, το οποίο είχε θαφτεί μαζί του και ανασύρθηκε από τον τάφο με εντολή των αρχών, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το τάμπλετ της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, «μίλησε».

Όπως λέγεται, έχουν βρεθεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google που αφορούν ειδοποιήσεις για φαρμακευτικές ουσίες. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού.

 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κατηγορουμένη είχε προβεί πριν το θάνατο της 9χρονης κόρης σε αναζήτηση τοξικών και αναισθητικών ουσιών και συγκεκριμένα τρεις ημέρες πριν, της ήρθαν από τη Google προσφορές για κεταμίνη.

Τα νέα δεδομένα δείχνουν πως η κατηγορουμένη είπε ψέματα στην αστυνομία πως αναζήτησε για πρώτη φορά την ουσία, όταν αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση, ενώ πιθανότατα αυτός να ήταν και ο λόγος που ζήτησε να θαφτεί το τάμπλετ μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Read More

And More