Πάτρα: «Πιθανό να βρεθεί και συγγενικό πρόσωπο στο κάδρο των υπόπτων»

Οι αποκαλύψεις για την πολυσυζητημένη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα συνεχίζονται και καθηλώνουν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο…

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά το απόγευμα της Τρίτης 12/4 μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, αλλά και τα ενδεχόμενα λάθη της αστυνομίας σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας.

«Το ζήτημα είναι πως οι θάνατοι των δύο πρώτων παιδιών πρέπει να διερευνηθούν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Αν τυχόν προκύψει εγκληματική ενέργεια, ενδεχομένως να μπει στο κάδρο, για τον δεύτερο θάνατο της Ίριδας, και το πρόσωπο που ήταν πλησίον του θύματος, δηλαδή η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου» δήλωσε η δικηγόρος.

Στη συνέχεια, η δικηγόρος επισήμανε ορισμένα λάθη της Αστυνομίας στην αρχική φάση της υπόθεσης θανάτου της Ίριδας.

«Για ποιο λόγο δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το σπίτι, από τη στιγμή που δεν είχε έρθει κάποιος να διερευνήσει τι γίνεται, ένας αστυνομικός να δει εάν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας;» τόνισε η κ. Βαρελά.

Read More

And More