Πάτρα: Την έγδυσε και την άφησε γυμνή στη μέση του δρόμου!

Συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (17-10-2012) στην οδό Σατωβριάνδου στην Πάτρα, στο τμήμα ανάμεσα στην οδό Τζουρτζ και Ρήγα Φεραίου, όπως ανέφερε στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας.
Νεαρό ζευγάρι σήκωσε την περιοχή στο πόδι από τον απίστευτης έντασης καβγά του στο πεζοδρόμιο, έξω από την μάντρα του σχολείου που βρίσκεται εκεί. Καβγάς που εκτός από τα… γαλλικά που εκτοξεύονταν και από τις δυο πλευρές είχε και μια απρόσμενη εξέλιξη.
“Κάποια στιγμή ο νεαρός άντρας, σε κατάσταση παραφροσύνης… έγδυσε εντελώς την κοπέλα από την μέση και πάνω, πήρε τα ρούχα της, μπήκε στο αυτοκίνητο και… χάθηκε!”, λέει στο thebest.gr, αναγνώστης που είδε το περιστατικό. Η ημίγυμνη κοπέλα κρύφτηκε ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα κλαίγοντας και μη ξέροντας τι να κάνει.
“Ήμουν μαζί με την φίλη μου. Κινηθήκαμε προς το μέρος της με σκοπό να την βοηθήσουμε. Λίγα μέτρα πριν φτάσουμε κοντά της, από την οδό Ρήγα Φεραίου μπήκε… ανάποδα στην Σατωβριάνδου το γαλάζιο Ίμπιζα του νεαρού. Εντόπισε την γυναίκα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με σπρωξιές και βρισιές την έβαλε στη θέση του συνοδηγού και το αυτοκίνητο έφυγε προς την οδό Τζούρτζ. Παγώσαμε. Είναι άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να το βλέπεις. Έχουμε ξεφύγει εντελώς…”.
Λίγα λεπτά μετά στο σημείο επικρατούσε απόλυτη γαλήνη. Το τι συνέβαινε μέσα στο γαλάζιο Ίμπιζα το ξέρουν μόνο οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου…
Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα, στο Newsit

Read More

And More