Πάτρα: Το ξεχασμένο προφυλακτικό … έφερε καυγά και χωρισμό!

Ένα… ξεχασμένο προφυλακτικό πρόδωσε την σύντροφο και έφερε τον χωρισμό με τρόπο επεισοδιακό! Όλα αυτά, την ώρα που οι δύο νέοι είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν και ο άνδρας απλώς βοηθούσε στη μετακόμιση.

Όταν έκανε τη… μοιραία ανακάλυψη, σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο πόδι και ήταν οι γείτονες από το διπλανό διαμέρισμα που επενέβησαν για να σώσουν τη νεαρή από τα χέρια του. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (08-09-2012) το απόγευμα, σε πολυκατοικία της οδού Κορίνθου, στο ύψος της Β. Ηπείρου.
Σύμφωνα με το dete.gr, το ζευγάρι διατηρούσε για χρόνια ερωτική σχέση και μάλιστα οι δυο τους είχαν την εικόνα των πολύ ερωτευμένων και αγαπημένων μεταξύ τους, σε σημείο που αποτελούσαν για όλους υπόδειγμα ζεύγους. Στην περιοχή κατοικούσε η γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι διαζευγμένη, ενώ ο σύντροφός της απλώς την επισκεπτόταν.
Πριν από λίγο καιρό, όμως, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να προχωρήσει πιο σοβαρά κι έτσι αποφάσισαν να μοιραστούν την ίδια στέγη προτού κάνουν το καθοριστικό βήμα για να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Βρήκαν το νέο τους σπίτι και άρχισαν σιγά σιγά τη διαδικασία της μετακόμισης, γεμίζοντας κούτες με τα πράγματα από το σπίτι της γυναίκας.
Εκεί, σύμφωνα με το dete.gr, άλλαξαν όλα, με αφορμή ένα… ξεχασμένο προφυλακτικό! Την ώρα που ο άνδρας μετακινούσε τη βαριά συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας για να την αδειάσει, από πίσω έπεσε το προφυλακτικό. Η έκπληξή του ήταν έντονη επειδή ακριβώς (όπως αργότερα έλεγε ο ίδιος μπροστά στους γείτονες) η σύντροφός του ντρεπόταν ακόμα και να ζητήσει τέτοιο προϊόν στο φαρμακείο!
Όταν την ρώτησε πού βρέθηκε στο σπίτι της και πεταμένο πίσω απ’ το έπιπλο άρχισε να μη του μιλά με σαφήνεια. Την ανακάλυψη ακολούθησε ένας επεισοδιακός καυγάς του ζευγαριού. Ο νεαρός έγινε έξαλλος και χτυπούσε τους τοίχους και τις πόρτες.
Η σύντροφός του προσπάθησε να βγει από το διαμέρισμα για να φύγει μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως αυτός την ακολούθησε σπρώχνοντάς την στον διάδρομο, με αποτέλεσμα οι γείτονες να βγουν έξω κι έτσι να γίνουν μάρτυρες του περιστατικού.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις της περιοχής σoυ στο Newsit

Read More

And More