Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη: Ο σύντροφός της Γιώργος Παπακώστας της λείπει πολύ!

Μπορεί η ηθοποιός να είναι πολύ ερωτευμένη με τον σεφ σύντροφό της Γιώργο Παπακώστα, ωστόσο είναι αδύνατον για εκείνη να τον βλέπει καθημερινά. Ο λόγος είναι οι επαγγελματικές υποχρώσεις της Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη που την έχουν αναγκάσει να μετακομίσει στην Κύπρο. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Ρουά Ματ, που γυρίζεται στην γειτονική χώρα.

Η ερωτευμένη Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη δεν κρύβει το γεγονός πως ο σύντροφός της, της λείπει πολύ κάθε στιγμή και αναφέρεται συνέχεια σε εκείνον μέσω των social media. Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία ενός λαχταριστού γλυκού συνοδεύοντας τη με το σχόλιο: “Τι κρίμα που δεν το έχει φτιάξει ο Γ.Π. μου”.


Πριν από λίγες ημέρες πόζαρε σε μία selfie φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι του συντρόφου της που έσπευσε να σχολιάσει πόσο sexy έδειχνε με αυτό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα του αφιέρωσε μια ακόμα selfie, κάνοντας μια γκριμάτσα και λέγοντας: “Ο φίλος μου θα με κοροιδέψει”, με εκείνον να απαντά: “Τι όμορφο πρόσωπο!”.


Ο έρωτας σίγουρα τους πάει πολύ και μέσω των social media έχουν βρει έναν ακόμα τρόπο να τον κρατούν ζωντανό κάθε μέρα παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν!

Read More

And More