Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη – Γιώργος Παπακώστας: Ρομαντική απόδραση στην Ύδρα

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Κύπρου – όπου συνεχίζονται οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τη σειρά Ρουά – Ματ- και Ελλάδας, όπου προσπαθεί να επιστρέφει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Εδώ, άλλωστε, βρίσκεται ο σύντροφός της Γιώργος Παπακώστας, με τον οποίο η νεαρή ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένη, όπως παραδέχεται συχνά μέσω των social media.

Το ίδιο ερωτευμένος μαζί της είναι και ο γοητευτικός σεφ που φροντίζει κάθε φορά που η σύντροφός του επιστρέφει στην Ελλάδα, ο χρόνος που περνά μαζί του να της μένει αξέχαστος. Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο οργάνωσε ένα ταξίδι – έκπληξη για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μαζί με τη σύντροφό του.

Η ηθοποιός και ο σεφ έκαναν ένα σύντομο αλλά πολύ ρομαντικό ταξίδι στην Ύδρα. Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον σύντροφό της για την έκπληξη του γράφοντας μέσω Instagram: “‘Εκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ταξίδι στην όμορφη Ύδρα, Νιώθω πολύ τυχερή που μια απόδραση από την ρουτίνα βρίσκεται τόσο κοντά μας. Σε ευχαριστώ Γ.Π. μου”. Οι δυο τους μάλιστα από εκείνη την στιγμή δεν σταμάτησαν να μοιράζονται μέσω Instagram εικόνες απο το ταξίδι τους!

Read More

And More