Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρι: Η πρόβα νυφικού, ο έρωτάς της με γνωστό επιχειρηματία – σεφ και οι φωτογραφίες στο instagram!

Ο έρωτας δεν κρύβεται, αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Η γλυκιά ηθοποιός διατηρεί εδώ και τρεις μήνες με τον επιχειρηματία και σεφ Γιώργο Παπακώστα.

Και δεν διστάζει ακόμα και να ανεβάσει φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές στον λογαριασμό της στο instagram σχολιάζοντας πόσο όμορφος και καλός είναι ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα καλοκαιρινό βράδυ, λίγο πριν η Πατρίτσια φύγει για Κύπρο (αφού πλέον μένει εκεί ενώ ο σύντροφός της στην Ελλάδα). Διασκέδαζαν στο ίδιο μπαράκι με διαφορετικές παρέες. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον κι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση.

Τι είναι αυτό που την κέρδισε σε εκείνον; Η Πατρίτσια απάντησε στο περιοδικό Hello! κάνοντας μία εντυπωσιακή φωτογράφιση με νυφικά. “Είναι σπάνιος άνθρωπος. Με κέρδισε με τον χαρακτήρα του. Μόλις είχε τελειώσει η προηγούμενη σχέση μου το καλοκαίρι και δεν ένιωθα έτοιμη να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Ήθελα να αφοσιωθώ στη δουλειά μου. Αλλά τελικά ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα. Ο Γιώργος μου το έβγαλε να μπω σε μία σχέση”, είπε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και στην ερώτηση για το αν έχει φανταστεί τον εαυτό της νύφη. “Και βέβαια. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει στην πλειονότητα των γυναικών. Από μικρές έχουμε αυτή την εικόνα στο μυαλό μας σαν παραμύθι. Δεν βιάζομαι, αλλά θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να παντρευτώ.”

Read More

And More