Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός – Φωτογραφίες από την τελευταία της έξοδο

Η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας όπου και διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί, αρκετό καιρό μετά την τελευταία της έξοδο στην Ελλάδα.

Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη – Ερωτική μετανάστρια 

Αν και την γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία μέσα από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές, η ίδια δεν έχει αλλάξει και πολύ, εντυπωσιάζοντας σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη το 2020 η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη αποκάλυψε πως βρέθηκε να ζει στο Μεξικό δίπλα στο αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Marc Cojab με τον οποίο είναι ζευγάρι.

 

«Ερωτεύτηκα και έφυγα. Έκανα μια νέα σχέση και ήρθα μόνιμα στο Μεξικό. Μου αρέσει να κάνω… τρέλες στη ζωή μου, αν και δεν ήμουν πάντα παρομρητική. Ζούμε μία φορά και ποτέ δεν ξέρεις τι και πώς μπορεί να σου συμβεί. Ο σύντροφός μου έχει καταγωγή από Λίβανο και Γερμανία αλλά ζει εδώ στο Μεξικό», είχε αναφέρει η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη.

Και συμπλήρωσε για την αντίδραση της οικογένειά της: «Φεύγοντας από την Ελλάδα είχα μετακομίσει στην Ελβετία μαζί με την μητέρα μου. Όταν της ανακοίνωσα πως θα φύγω για Μεξικό, δεν το πήρε και πολύ καλά. Το Μεξικό σαν χώρα είναι και λίγο ρίσκο μιας και ακούγονται πολλά…»

Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη – Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Πολωνή μητέρα. Σε ηλικία 11 ετών παρουσίαζε το κεντρικό (παιδικό) δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στα 16 της πήγε για πρώτη φορά σε οντισιόν και κέρδισε έναν μικρό ρόλο στην ταινία της Λουκίας Ρικάκη «Κράτησέ με». Για τον ρόλο της στην ταινία υπήρξε υποψήφια για το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη σεζόν του «Έρωτα»  του ANT1, έκανε δειλά-δειλά το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, παίζοντας τον ρόλο της «Χριστίνας Δούκα». Μετά της έγινε πρόταση να κάνει δοκιμαστικό για τη σειρά «Χαρά αγνοείται» στο MEGA και τελικά κατάφερε να πάρει το ρόλο της «Χαράς».

Από την προβολή του πρώτου κιόλας επεισοδίου της σειράς σημειώθηκαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έτσι ο ρόλος αυτός την καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής. Η πιο πρόσφατη δουλειά της στην τηλεόραση ήταν τη σεζόν 2014-2015 η τηλεοπτική σειρά «Ρουά Ματ» της Βάνας Δημητρίου η οποία προβαλλόταν καθημερινά στον ANT1 και στον ANT1 Κύπρου.

Στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή της στο Dancing With The Stars του ANT1 11 χρόνια πριν.

 

Σήμερα η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική ενώ έχει μπει για τα καλά στον χώρο της μόδας και του διαδικτύου, κάνοντας ταξίδια ανά τον κόσμο ως fashion blogger.

Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη – H καταγγελία της για σεξουλική παρενόχληση

Στις αρχές του 2020 η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει στο T-LIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου για τον καλλιτέχνη ο οποίος αρχικά την κάλεσε προκειμένου να μιλήσουν για μια θεατρική παράσταση, ωστόσο ο σκοπός του ήταν άλλος…

«Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε αρχικά να μιλήσουμε για κάποια θεατρική παράσταση. Με είχαν προετοιμάσει ότι έπρεπε να είμαι προσεχτική γιατί ακούγονται αυτές οι φήμες. Θυμάμαι ότι μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι να μη βάλω φόρεμα ή ό,τιδήποτε προκλητικό. Μου έκανε πρόταση για μία παράσταση και την αρνήθηκα. Μετά από έναν χρόνο μου ξανατηλεφώνησε, αλλά ήμουν πιο άνετη αλλά θεώρησα πως ήταν φήμες. Εννοείται πρόσεχα, αλλά μετά από αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω… Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχησε πολύ και μου στοίχησε πολύ γιατί ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση και δε μπόρεσα να αντεπεξέλθω. Ένιωσα σοκ», είχε δηλώσει η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη.

Σήμερα, η ηθοποιός δείχνει πιο ήρεμη και όμορφη από ποτέ. Πρόσφατα η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να περάσει τις ημέρες των γιορτών με την οικογένειά της. Σε μία από τις εξόδους της ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More