Paul Walker: Ο αδερφός του, Cody μοιράζεται παιδικές φωτογραφίες

Ο θάνατος του Paul Walker Τον περασμένο Νοέμβρη είχε σοκάρει όλο τον κόσμο. Ο αγαπημένος ηθοποιός που είχε πάθος με τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο μάλιστα οδηγούσε ο κολλητός του φίλος και πρώην οδηγός αγώνων, Roger Rodas.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών Fast and Furiοus αγαπήθηκε πολύ όχι μόνο γιατί ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος, φίλος και αδερφός. Διάβασε εδώ περισσότερα για την ζωή και την καριέρα του!

Ο μικρός του αδερφός Cody δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει στην επίσημη σελίδα του στο facebook φωτογραφίες του Paul ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για τα τός απολλά μηνύματα αγάπης που λαμβάνει.


Τα τρία αδέρφια, Paul, Cody και Caleb. Ο ηθοποιός έχει παντρέψει τον έναν αδερφό του


Ο μικρός παίρνει τα πρώτα μαθήματα οδήγησης από τους γεμάλους του αδερφούς, Paul και Caleb

src=/files/Image/NEWS/2014/MARTIOS/25-03/cody.jpg
1994. Η οικογένεια Walker ποζάρει χαμογελαστή με τον Paul να κρατά αγκαλιά τον Cody

Οι θαυμαστές του ηθοποιού δεν τον ξεχνούν και δεν θα τον ξεχάσουν! Έχει αφήσει πίσω του μεγάλη κινηματογραφική κληρονομιά. Πριν λίγες εβδομάδες μάλιστα κυκλοφόρησε το trailer της τελευταίας του ταινίας με τίτλο Brick Mansions.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν νέα για την τελευταία ταινία Fast and Furious η οποία είχε μείνει ανολοκλήρωτη μετά το θάνατό του. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν πως θα χρησιμοποιήσουν το υλικό από τα γυρίσματα που έχουν από τα γυρίσματα που είχαν ήδη γίνει με τον ηθοποιό.

Ο ρόλος του Brian O Conner θα διατηρηθεί και να ολοκληρώσουν τις σκηνές στις οποίες εμφανίζεται ο Paul με ψηφιακό αντίγραφο. (Διάβασε εδώ λεπτομέρειες)

Read More

And More