Παυλίνα Βουλγαράκη: “Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το όνομά μου!”

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Λαβύρινθοι” με τον Μπάμπη Στόκα και σήμερα δηλώνει πως είναι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της. Αντισυμβατική και ειλικρινής η Παυλίνα Βουλγαράκη, μιλά για το “βαρύ” όνομα που φέρει, το τραγούδι και τις σκέψεις για το μέλλον.
“Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω όνομα. Είμαι από την Κρήτη και στην Κρήτη το τιμάμε το όνομά μας. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύψω το όνομά μου. Και Παπαδοπούλου να το έκανα πάλι η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ήμουν. Και Νέα Δημοκρατία που δεν ψηφίζω, πάλι η Παυλίνα Βουλγαράκη είμαι”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Big Fish.

Μιλώντας για τα πρώτα βήματα της καριέρας της, αποκάλυψε πως την βοήθησε ο Θάνος Μικρούτσικος, όταν την γνώρισε σε ένα αφιέρωμα που έγινε για εκείνον, στα 17 της χρόνια. Ενώ για την πρώτη οντισιόν δήλωσε: “Είχα τα νεύρα μου, πήγα σε μια οντισιόν και ξεκίνησα το τραγούδι”.
Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της στο μέλλον, δήλωσε: “Είναι πολύ πιθανό να φθάσω 70 χρόνων και να τραγουδάω σε μια ταβέρνα με την κιθάρα μου. Να σταματήσω να γράφω δεν γίνεται, ασχέτως αν 8 στα 10 τραγούδια μου μπορεί να είναι χαζομάρες”.

Read More

And More