Παύλος: Έφτασε στην Αθήνα μαζί με την Μαρί Σαντάλ για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Ο γιος του τέως βασιλιά έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μαζί με την Μαρί Σαντάλ.

Σύμφωνα με το Live News, τα παιδιά τους δεν θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο. Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων όπως συνέβη στην κηδεία. Δίπλα στην Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά της θα βρεθεί η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η μικρότερη αδερφή της, Ειρήνη, ενώ ανάμεσα στους συνολικά 250 καλεσμένους, είναι συμμαθητές και φίλοι του Κωνσταντίνου, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν δώσει το παρών στην κηδεία του.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, μετά το μνημόσυνο η οικογένεια του τέως θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ. Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξει γεύμα ή κάποια δεξίωση σε ξενοδοχείο, όπως έγινε μετά την κηδεία.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, ο Παύλος αναμένεται και πάλι να βρίσκεται στην είσοδο για την υποδοχή ορισμένων εκ των προσκεκλημένων.

 

Ο Παύλος και Μαρί Σαντάλ θα παραμείνουν στην Ελλάδα και μετά το μνημόσυνο και μέσα σε αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό ο Παύλος να κάνει την πρώτη του δήλωση μπροστά στις κάμερες, με την αγορά ακινήτου στην Αθήνα, όπως τονίζει το στενό του περιβάλλον, να βρίσκεται πάντα στα υπόψιν.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, συνεργάτες του Παύλου συνεχίζουν την έρευνα αγοράς στην Ηρώδου Αττικού για εύρεση ακινήτου, σύμφωνο με τα υψηλά στάνταρ που έχουν τεθεί. Όπως μετέδωσε το Live News, οι συνεργάτες του Παύλου έχουν δει τρία ακίνητα στην περιοχή και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δουν άλλα δύο που βρίσκονται επίσης μια ανάσα από το Προεδρικό και το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More