Παύλος Γαλακτερός για όλα: Ο Τριαντάφυλλος, ο φόβος για τον Αλέξη Παππά και η αποκάλυψη για Σάκη-Μαριαλένα

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor. Ο νεαρός, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το “καλό παιδί” του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή Love it και σχολίασε τη συμπεριφορά τόσο του Αλέξη Παππά όσο και του Τριαντάφυλλου.

“Δε μίλησα ποτέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν περίμενα να μου ζητήσει κάποια συγγνώμη γι’ αυτό που είχε πει για τον πατέρα μου. Στην αποχώρηση Αλέξη – Τριαντάφυλλου, ο Τριαντάφυλλος γύρισε και ρώτησε την ομάδα του “παιδιά θα στεναχωρηθείτε αν φύγω;” και δεν απάντησε κανείς. Εγώ γύρισα και του είπα ότι αν φύγει δε θα χαρώ, θα στεναχωρηθώ. Ο χαρακτηρισμός “ανθρωποφάγοι” ναι ήταν λίγο βαρύς.

Με τον Αλέξη δε μπορούσα ποτέ να μιλήσω γιατί είχε πολύ καλό λόγο και φοβόμουν ότι θα με κατευθύνει κάπου… Με το που έφυγε ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος ήταν άλλος άνθρωπος, φωτεινός. Σαν να είπε “έφυγε η αρρώστια από πάνω μου, ελάτε να με αγκαλιάσετε”. Ο Τριαντάφυλλος ίσως όταν ήταν με τον Αλέξη ένιωθε ότι είναι όλοι εναντίον του¨ είπε.

Όσο για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε πως εκείνος δεν είδε κάτι ερωτικό ανάμεσά τους ενώ η παίκτρια της μπλε ομάδας του είχε πει πως θέλει όταν βγει έξω να δει αν υπάρχει ακόμα η σχέση που είχε ξεκινήσει.

Ο Σάκης είναι ένα παιδί, που ότι θέλει θα στο πει, δε θα κάτσει να ασχοληθεί με ίντριγκες και την παρακαταθήκη του Παππά. Η Μαριαλένα άλλαξε πολύ με την είσοδο του Σάκη. Όταν είδα ότι η Μαριαλένα φεύγει από την τριάδα και κάθεται με τους άλλους, έπαθα σοκ. Σίγουρα της είπε κάποια πράγματα απ΄ έξω.

Και μένα αν έμπαινε η πρώην μου ή κάποια φίλη μου, κάτι θα μου έλεγε. Μαζί σαν σχέση δεν είναι. Ερωτικά δεν είναι, δε ξέρω τι κάνουν το βράδυ που λέει ο Τριαντάφυλλος ότι ακούει θορύβους το βράδυ. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εμένα ας πούμε μου έχει πει η Μαριαλένα ότι ο Σάκης την έχει βοηθήσει και την έχει ξεκλειδώσει αγωνιστικά. Κάτι ερωτικό μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι.

Πάντως αυτό που εγώ έβλεπα καθημερινά ήταν πως ήταν μια πολύ δεμένη σχέση, φιλική. Υπήρχε τρελή χημεία. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα, το βλέπεις στα μάτια του, πως την κοιτάει. Μην πάθει κάτι η Μαριαλένα, κατευθείαν τρέχει. Εκείνη δε ξέρω, μου έχει πει ότι έχει μια σχέση έξω και θέλει να δει αν υπάρχει όταν βγει. Εγώ της ξεκαθάρισα πως αν τα έβλεπα αυτά μέσα στο παιχνίδι, δε θα περίμενα. Μου είπε ότι θα βγει να μιλήσει μαζί του¨ είπε. 

Ακόμα, ο Παύλος Γαλακτερός αποκάλυψε το δώρο που του έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος να δώσει στην κοπέλα του, αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος διαχειριζόταν την απόσταση από την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο Παύλος Γαλακτερός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κοπέλα του, που δεν του έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας αλλά και τη σχέση του με την Νικολέτα Μαυρίδη που από κάποιους παρεξηγήθηκε.

“Η Νεκταρία δεν έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας. Από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, ψάχνω να βρω τη Νεκταρία και εκείνη πουθενά. Η Νεκταρία είναι ένα φοβερό παιδί πολύ χαμηλών τόνων. Καλά καλά δεν έχει social media, από την πρώτη στιγμή που είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μου είπε ότι δε νιώθει άνετα να στείλει μήνυμα και να μη νομίζω ότι έχει γίνει κάτι αν δε δω μήνυμά της στο έπαθλο επικοινωνίας. Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι πολύ ναζιάρα γυναίκα. Όταν την είδαμε να χορεύει είχαμε πάθει όλοι σοκ. Μέσα στο παιχνίδι ήταν η αδερφή μου και πιστεύω ότι θα γίνει κολλητή με τη Νεκταρία.

Read More

And More