Παύλος – Μαρία Ολυμπία: Στο Παρίσι για το γάμο του τρισέγγονου του Ναπολέοντα Βοναπάρτη!

Σε αυτοκρατορικό γάμο στο Παρίσι βρέθηκαν πριν λίγες μέρες ο Παύλος και η κόρη του Μαρία Ολυμπία. Πατέρας και κόρη έδωσαν το «παρών» στο γάμο του 33χρονου Ζαν Κριστόφ Ναπολέων Βοναπάρτη, του οίκου της Γαλλίας, και της 31χρονης κόμισσας Ολυμπία Ντ’ Άρκο Ζίνεμπεργκ, του οίκου των Αψβούργων, που έγινε στο Invalide στην Πόλη του Φωτός.

Ο γαμπρός είναι τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και η νύφη δισεγγονή του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας και τρισεγγονή της δεύτερης συζύγου του Ναπολέοντα, της αρχιδούκισσας Μαρίας Λουίζας των Αψβούργων. Παρά την βροχή, το ζευγάρι, που δήλωσε ότι παντρεύεται από αγάπη και όχι για πολιτικά συμφέροντα, φάνηκε να διασκεδάζει με την ψυχή του και αποχώρησε με αυτοκίνητο αντίκα.

https://www.instagram.com/p/B33GgciA89p/

Η νύφη έλαμπε μέσα στο μάξι ολόλευκο νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Oscar De La Renta, με εξαιρετικά μακρύ πέπλο το οποίο κρατούσε η αδελφή της νύφης, κόμισσα Τζιορτζιάνα κατά την είσοδο στην εκκλησία, αλλά και μετά, όταν το ζευγάρι αναχώρησε.

Το «παρών» στον «αυτοκρατορικό» γάμο έδωσαν τέως και νυν γαλαζοαίματοι από βασιλικούς οίκους της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Γουλιέλμος του Λουξεμβούργου, ο πρίγκιπας Παύλος, γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας με την κόρη του Ολυμπία, η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Ηνωμένου Βασιλείου με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, μεγιστάνα της αγοράς ακινήτων.

 

Read More

And More