Παύλος – Marie Chantal: Με τα παιδιά στην ελληνικά παρέλαση στη Νέα Υόρκη!

Την Ημέρα της Αναξερτησίας της Ελλάδος (25η Μαρτίου) γιόρτασαν οι ομογενείς της Αμερικής με μια εντυπωσιακή παρέλαση που έντυσε στα γαλανόλευκα την 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη. Φέτος, η παρέλαση για την επέτειο του 1821, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στην 5th Avenue με παραδοσιακές στολές και μεγάλο καμάρι από τους Έλληνες του εξωτερικού.

Εκεί βρέθηκαν και ο Παύλος με την Marie Chantal και τα παιδιά τους. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανέβασε μάλιστα και φωτογραφίες στο Instagram, όπως και ο γιος του Αχιλλέας και δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενος που βρέθηκε στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή χιλιάδων ομογενών.

Η εντυπωσιακή σε παλμό και ζωντάνια παρέλαση για την 25η Μαρτίου 1821 ξεκίνησε στη 13:45 (20:45 ώρα Ελλάδας) με τους αριστούχους μαθητές των κοινοτικών σχολείων να μεταφέρουν την γιγαντιαία ελληνική σημαία της Ακρόπολης. Ακολούθησαν σχολεία, κοινότητες, εκκλησίες, ομοσπονδίες, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, επιχειρήσεις, ιδρύματα, άρματα, σκορπώντας υπερηφάνεια για το χθες και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

 

Read More

And More