Παύλος Μαρινάκης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου με τη σύζυγό του και τον δύο μηνών γιο τους – Φωτογραφίες

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023 ο Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η γοητευτική δικηγόρος έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο και από εκείνη την ημέρα ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές με τον γιο τους, στον οποίο θα δώσουν το όνομα Δημήτρης.

Το ζευγάρι έχει μπει σε μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα και προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τα πατήματά του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Παύλο Μαρινάκη με τη σύζυγό του, Κατερίνα και τον γιο τους στο κέντρο της Αθήνας. Οι τρεις τους βγήκαν να απόλαυσαν τη βόλτα του με τον μικρό τους και όπως θα δεις ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση.

«Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Είναι η ζωή μας. Από εκείνη την ημέρα περιμένεις τη στιγμή να φτάσεις στο σπίτι για να δούμε τον μικρό μας, που θέλουμε να τον μεγαλώσουμε με πολλή αγάπη», είχε δηλώσει ο Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More