Παύλος Μαρινάκης: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παντρεύεται την καλή του! Με μάσκες προστασίας μπροστά στον παπά

Ο Παύλος Μαρινάκης και η εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Μαχαιριώτη ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Διονύσιο, με 50 καλεσμένους. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, τόσο το ζευγάρι αλλά και όλοι οι καλεσμένοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες.

“Και εγώ και η σύντροφός μου θα φοράμε ειδικές μάσκες. Επίσης μάσκες θα φορούν και οι καλεσμένοι. Και του χρόνου, πρώτα ο Θεός θα γίνει η δεξίωση όταν και εφόσον επιτρέπεται από τον κορονοϊό” δηλώνει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε καλέσει αρχικά 100 άτομα και στη συνέχεια θα έκαναν δεξίωση, όμως τα πράγματα άλλαξαν καθώς η έξαρση του ιού είναι και πάλι μπροστά μας. Στη γαμήλια τελετή θα παρευρεθούν μόνο οι γονείς του ζευγαριού και στενοί συγγενείς, ενώ κουμπάροι θα είναι δυο καλοί του φίλοι και συνάδερφοι, οι ποινικολόγοι Αλέξανδρος Μίχας και Μαριλένα Μπουγούλια.

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι ζευγάρι με την αγαπημένη του Κατερίνα Μαχαιριώτη για περισσότερο από 12 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα χρόνια του πανεπιστημίου όταν ήταν φοιτητές Νομικής στην Κομοτηνή. Το ζευγάρι συγκατοικεί σε διαμέρισμα στο Παγκράτι εδώ και χρόνια.

Read More

And More