Παύλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Η αναχώρηση Νικόλαου και Τατιάνας Μπλάτνικ

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής στο Τατόι, το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Σήμερα, Δευτέρα 20/2 η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, συνάντησαν τον Παύλο έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο όπου διαμένει κι εκείνος έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις, μετά το μνημόσυνο των 40 ημερών. 

«Θα βρίσκομαι πολύ συχνά στην Ελλάδα, κάποια στιγμή θα κάνω και δηλώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακριβώς, αλλά θα γίνει σύντομα. Δεν έχω κάνει κάποια οργάνωση γι’ αυτό ακόμα, αλλά έχει αρκετό κόσμο στην Αγγλία και στην Ευρώπη γενικότερα, οι οποίοι τον αγαπούσαν οπότε ίσως κάνουμε κάτι», είπε αρχικά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

«Το χθεσινό μνημόσυνο ήταν για τους ανθρώπους εδώ από την Ελλάδα και την οικογένειά μου μαζί και αποφασίσαμε να το κάνουμε κάπως ιδιωτικό αλλά στο μέλλον μπορεί να κάνουμε και στην Αγγλία κάτι. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του που ζουν εδώ ακόμα και φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά. Εμένα ήταν ο πατέρας μου, ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Η ψυχολογία της μητέρας μου πλέον είναι πολύ καλή και τώρα θα ταξιδεύουμε αρκετά συχνά», πρόσθεσε ο Παύλος, αναχωρώντας από το ξενοδοχείο.

 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και μεταξύ άλλων, απαθανάτισε και τον Νικόλαο με την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση.

Την ίδια ώρα, η σύζυγος και η κόρη του Παύλου, προχώρησαν σε δύο τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Μαρί Σαντάλ έγραψε χαρακτηριστικά: «Εχθές συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από την ημέρα που έφυγες από τη ζωή. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

«Στον αγαπημένο μου παππού, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου», ήταν τα τρυφερά λόγια της Μαρίας Ολυμπίας στην ανάρτησή της.

Read More

And More