Παύλος: Το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την πολιτική – Τι απαντάει το περιβάλλον του

Δεν έχει τέλος η φημολογία που θέλει τον Παύλο, μετά τον θάνατο του πατέρα του, να επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είτε να ιδρύει δικό του κόμμα με επικεφαλής τον ίδιο για να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές, είτε να δώσει «χρησμό» σε κάποιον εκλεκτό του προκειμένου ο ίδιος να είναι στο παρασκήνιο, με ενεργή ωστόσο συμμετοχή.

Οι φήμες αυτές, οι οποίες ούτε επιβεβαιώνονταν ούτε διαψεύδονταν, προέρχονταν από ανθρώπους γύρω από το περιβάλλον της τέως βασιλικής οικογένειας, ενώ ενισχύθηκαν από την είδηση ότι ο ίδιος με την οικογένειά του αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα, μία στην Αθήνα και μία στις Σπέτσες.

Σε επικοινωνία του MEGA με το περιβάλλον του Παύλου, διαψεύδεται για πρώτη φορά κατηγορηματικά στην εκπομπή Live News οποιαδήποτε ενασχόλησή του με την πολιτική.

 

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο για ανάμειξη του Παύλου στην πολιτική. Δεν πρόκειται ούτε να ιδρύσει κόμμα, ούτε να βρίσκεται πίσω από κάποιο άλλο. Η αρχή της οικογένειας συνολικά, είναι πως δεν είναι δυνατόν ο Παύλος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας, να εκπροσωπεί μόνο ένα κομμάτι του λαού. Αυτό θα συνέβαινε με την ίδρυση ενός κόμματος ή ενός πολιτικού φορέα, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί».

Read More

And More