Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά στις κατηγορίες με ανακοίνωση – “Είναι διαστρεβλωμένες οι καταγγελίες”

Θέση σε όσα ακούγονται εις βάρος του πήρε ο Παύλος Χαϊκάλης μέσω του δικηγόρου του, Μανώλη Τρούλη, υποστηρίζοντας ότι τα γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από ηθοποιούς παρουσιάζονται διαστρεβλωμένα και απέχουν από την πραγματικότητα και προσθέτοντας ότι θα σεβαστεί τους ανθρώπους που θα προβούν σε καταγγελίες, όμως θα απαντήσει σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να θίξουν την προσωπικότητά του. 

Η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη:

Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο.

Read More

And More