Παύλος Χαϊκάλης: “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” δηλώνει μετά την απόφαση του πειθαρχικού του ΣΕΗ

Το πειθαρχικό του ΣΕΗ που συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Πασχάλη Τσαρούχα, αποφάσισε την διαγραφή του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Το σωματείο προχώρησε στη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ θα επανεξεταστεί η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, σχετικά με τις καταγγελίες που του βαρύνουν. Ακόμα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή διαγραφή.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, εμφανίστηκε αυτοπροσώπως ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που εξέτασε τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του για σεξουαλική βία. Την ώρα που έμπαινε στο κτίριο του σωματείου  ο Παύλος Χαϊκάλης, δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι” είπε ο ηθοποιός.

Το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ εκτός από τις υποθέσεις με επίκεντρο τους δύο κωμικούς απασχόλησαν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών που έχουν φτάσει ενώπιον του.

Read More

And More