Πέφτουν οι τίτλοι του τέλους στις “Τρίχες” του ΑΝΤ1; Ολο το ρεπορτάζ…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χθες με την φημολογία που κυκλοφορεί και θέλει τις “Τρίχες” του ΑΝΤ1 να ρίχνουν λίαν συντόμως αυλαία, μετά τις χλιαρές πτήσεις που σημειώνουν στους πίνακες τηλεθέασης, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο προβολής τους.

Βλέπες, αν και αυτή η fresh κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα μας παρουσιάστηκε μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά Βαίων και κλάδων και παρά τον ντόρο που είχε προηγηθεί γύρω από αυτή όλο το προηγούμενο διάστημα, ήρθε στους δέκτες μας και δεν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές και να κερδίσει την ψήφο της εμπιστοσύνης τους, μιας και αποδείχθηκε κατώτερη των αρχικών, τηλεοπτικών προσδοκιών.

Ισως να φταίει το γεγονός ότι οι “Τρίχες” μας παρουσιάστηκαν και είχαν μία έντονα παρωχημένη απόχρωση… Ηρθαν στους δέκτες μας και μας θύμιζαν τόοοοσο έντονα το στυλ που είχαν οι “Δύο Ξένοι” και κυρίως οι “Στάβλοι της Εριέττας Ζαιμή”, με συνεχή, κουραστικά ουρλιαχτά και απίστευτα υπερβολικές και τραβηγμένες από τα μαλλιά ερμηνείες.

Υπερβολικές ερμηνείες που κάποτε μπορεί να έγραψαν τηλεοπτική εποχή, πλέον ,όμως, μάλλον βγάζουν προς τα έξω μια τηλεοπτική εικόνα… ντεμοντέ.

Οσο τώρα για το αν οι “Τρίχες” όντως κόβονται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ή όχι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, όχι δεν έχει παρθεί για την ώρα καμία τέτοια απόφαση που να έχει να κάνει με τη νέα αυτή δουλειά του Αλέξανδρου Ρήγα.

Η σειρά παρά την μέτρια πορεία της, θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι νεοτέρας, με τους Αντεννικούς να πιστεύουν πως όσο περνούν τα επεισόδια, τόσο θα αυξάνεται η δυναμική της. Για να δούμε…


Read More

And More