Πέγκυ Σταθακοπούλου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της! [pics]

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να κάνει λίγες και καλές επίσημες εμφανίσεις, η Πέγκυ Σταθακοπούλου όμως δεν αποχωρίζεται λεπτό τον σύζυγό της Αλέξανδρο Καλδή. Το διάσημο ζευγάρι έχει περάσει πολλά, τώρα πια όμως είναι στα καλύτερά του. Και την Δευτέρα βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Λαμπέτη και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Τα 39 σκαλοπάτια”.

Πριν 8 περίπου χρόνια η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Αλέξανδρος Κάλδης πέρασαν μια κρίσιμη περίοδο. Η κόρη τους ήταν τότε 5,5 χρόνων και μαζί με την διάσημη μαμά της κλήθηκαν να σταθούν δυνατές στο πλευρό του γνωστού αρχιτέκτονα, που αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τότε ήταν και η στιγμή που η Πέγκυ Σταθακοπούλου πήρε την μεγάλη απόφαση. Τα άφησε όλα και αφοσιώθηκε στην οικογένεια και τον σύζυγό της, μέχρι να γίνει καλά. Και τα κατάφερε να ξεπεράσουν μαζί το πρόβλημα υγείας.

Τώρα πια η γνωστή ηθοποιός που πριν 20 χρόνια αγαπήσαμε από τη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” έχει επιστρέψει στα θεατρικά δρώμενα και κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις. Ενώ, στηρίζει πάντα τους φίλους της στις πρεμιέρες τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More