Πέγκυ Σταθακοπούλου: Το μήνυμα μετά την ήττα στις Ευρωεκλογές!

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πήρε ένα ιστορικό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη «μάχη» των Ευρωεκλογών, ωστόσο από τις 7 έδρες που αναμένεται να έχει στο Ευρωκοινοβούλιο μένουν εκτός πολλά από τα ηχηρά ονόματα που έθεσαν υποψηφιότητα. Ανάμεσα τους είναι και η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους, ώστε να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή. Ωστόσο, θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους την στήριξαν με την ψήφο τους και δεσμεύτηκε να στηρίξει την παράταξή της με όποιον τρόπο μπορεί!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και όσους μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Μητσοτάκη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι ένας από τους εκπροσώπους της παράταξής μας στην προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα σε όλους από οποιαδήποτε θέση βρίσκομαι στο μέλλον».

Read More

And More