Πέγκυ Σταθακοπούλου: Χώρισε μετά από 15 χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κόρης!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και έχει επιλέξει, από θέση και άποψη, να υπάρχει στον χώρο μέσα από τη δουλειά της και μόνο. Στο θέμα αυτό, μάλιστα, είναι κάθετη και γι’ αυτό κανείς δεν κατάλαβε πώς εδώ και αρκετό καιρό δεν ζει πια με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή, με τον οποίο είχε έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο, ενώ απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, τη δεκατριάχρονη Χριστίνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και μόνο οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους έμαθαν γι’ αυτόν, χωρίς να ξέρουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 22 χρόνια (τα τελευταία 15 ήταν παντρεμένοι) και έζησε ευτυχισμένες στιγμές, αλλά δύσκολες περιόδους, όπως η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Αλέξανδρος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη, στο πέρασμα του χρόνου, ένιωσαν πώς η σχέση τους έχει φθαρεί και αποφάσισαν να ζήσουν πλέον σε χωριστά σπίτια, χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους οποιαδήποτε ένταση. Ωστόσο, έχουν μια εξαιρετική σχέση για χάρη της κόρης τους, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται συνεχώς και οι δυο.

Read More

And More