Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου! Φωτογραφίες

Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου! Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έχουν αποδείξει ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα! Το όμορφο ζευγάρι κάνει επιλεκτικές βραδινές εξόδους και τις περισσότερες φορές βγαίνει, ώστε να δει καλούς του φίλους ή να παρακολουθήσει κάποια θεατρική παράσταση. Αυτή την φορά, η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της και μάνατζερ της, βγήκαν να ακούσουν από κοντά την αγαπημένη τους, Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μεγάλες επιτυχίες της Νατάσας! Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να βρεθεί στο τραπέζι του ζευγαριού και να δώσει το μικρόφωνο στην Πέγκυ και να τραγουδήσουν μαζί. Μπορεί, η Πέγκυ και ο Γιώργος να βγαίνουν σπάνια έξω, αλλά όταν το αποφασίζουν περνούν όσο πιο υπέροχα γίνεται!

Δες τις φωτογραφίες:

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας μετά από τόσα χρόνια γάμου παραμένουν full in love! Άλλωστε η σχέση τους είναι… καρμική!

«Η σχέση μας είναι καρμική. Βαθιά και ουσιαστική, με πολύ αγάπη, αυτοθυσία, κοινά όνειρα και πέρα για πέρα… κανονική! Με εντάσεις, ευαισθησίες, καυγάδες, νεύρα και γλυκές στιγμές. Και, φυσικά, ένα τεράστιο κοινό λόγω ύπαρξης… της Ηλέκτρας μας. Επίσης, υπάρχει σεβασμός, πολύ σεβασμός, που, μετά την αγάπη είναι το κύριο συστατικό ενός γάμου, στην πράξη, όχι στα λόγια. Αυτά φεύγουν με τον αέρα, εμείς πατάμε γερά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ένθετο Secret.

READ more