Πέμη Ζούνη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της, η επέμβαση και το μήνυμα ελπίδας!

Πέμη Ζούνη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της, η επέμβαση και το μήνυμα ελπίδας! | tlife.gr

Με αφορμή την παράσταση «Όταν η Marilyn Monroe μένει μόνη της» που σκηνοθετεί για τη μουσική σκηνή «El Converto Del Arte«, η Πέμη Ζούνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στον Βασίλη Μπουζιώτη το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, Ελεωνόρα Σκέντζου, το οποίο κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα Media, αλλά και την δύσκολη περίοδο που πέρασε τότε.

«Έζησα έναν εφιάλτη όταν έμαθα ότι κινδυνεύει σοβαρά η κόρη μου… Κάποια στιγμή, όλος αυτός ο θόρυβος που ξέσπασε με τη δικαστική αντιδικία με πρώην συνεργάτιδά μου πήγε να με διαλύσει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αισθάνθηκα προδομένη και εξαπατημένη. Πέρασα πολύ δύσκολα, πριν βγει μπροστά μου κάτι αληθινά σοβαρό και με κάνει να ταρακουνηθώ. Έπαιζα στον «Άμλετ» όταν έμαθα πώς η Ελεωνόρα μου έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν έχει νόημα να γίνω πιο συγκεκριμένη…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ενημέρωσα τον Τάσο Ιορδανίδη, που έκανε την παραγωγή του «Άμλετ» και έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο, πώς προέκυψε αυτό το σοβαρό θέμα υγείας και έπρεπε να φύγω τρέχοντας για να βρεθώ κοντά στο παιδί μου. Έδειξε απόλυτη κατανόηση ο καλός μου και έγινε άμεσα η αντικατάστασή μου. Δεν μπορούσα να μείνω ούτε λεπτό εδώ. Έπρεπε να πάω κοντά της και να το αντιμετωπίσουμε μαζί, όπως κάναμε σε όλα. Έτρεξα στο Λονδίνο, όπου ζει και σπουδάζει, αφήνοντάς τα όλα πίσω μου. Μέχρι να γίνει η επέμβαση και να πάνω όλα καλά, έχασα τη μισή μου ζωή. Ένιωσα τη ματαιότητα του να ασχολείσαι με πράγματα μικρά, ανούσια. Όταν πέφτεις πάνω σε έναν τοίχο, τι να σου κάνουν οι άλλες αμυχές;».

Η Πέμη Ζούνη με τον πρώην σύζυγό της και την κόρη τους

Καταλήγοντας, η ίδια επεσήμανε: «Ευτυχώς όλη πήγαν καλά στην επέμβαση που έγινε και το παιδί είναι καλά πια. Ο εφιάλτης πέρασε. Όλα τα άλλα, όσο και αν είναι δύσκολα, όπως η δικαστική περιπέτεια που εκκρεμεί, δεν φαίνονται πια γιγάντια μπροστά μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα περιμένω χωρίς κανένα πανικό το αποτέλεσμα. Το τονίζω ξανά: όταν έχω περάσει κάτι τόσο άγριο και τόσο σκληρό όσο αυτό που πέρασα με την Ελεωνόρα, όλα τα άλλα είναι μηδαμινά».

READ more