Πέμπτος γάμος για την Pamela Anderson – Παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της

Η Pamela Anderson έκανε ξανά την έκπληξη αποκαλύπτοντας ότι παντρεύτηκε για πέμπτη φορά. Η ξανθιά σεξοβόμβα ερωτεύτηκε κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας τον 40χρονο σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst, με τον οποίο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, σε μια σεμνή γαμήλια τελετή στο σπίτι της στο Βανκούβερ του Καναδά, την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Είμαι ακριβώς εκεί που χρειάζομαι να είμαι, στην αγκαλιά ενός άντρα που με αγαπάει πραγματικά», δήλωσε η Pamela Anderson αποκλειστικά στην DailyMailTV, δίνοντας και τις πρώτες φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Με τον νεαρό οικοδόμο, Dan Hayhurst, που ζούσε πάντα στο Βανκούβερ, γνωρίστηκαν στις αρχές του περσινού lockdown και από εκείνη τη στιγμή είναι αχώριστοι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RASTA Sanctuary (@rastasanctuary)

 

«Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευλογίες των οικογενειών μας, όλοι είναι χαρούμενοι με εμάς. Παντρεύτηκα στο σπίτι που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί. Νιώθω σαν να ολοκλήρωσα έναν κύκλο», τόνισε η ίδια στη συνέντευξή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RASTA Sanctuary (@rastasanctuary)

 

H Pamela Anderson έχει κάνει πέντε γάμους, με τέσσερις διαφορετικούς άντρες. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Brandon, 23 ετών και Dylan, 22 ετών. Ο γάμος τους κράτησε από το 1995 ως το 1998. Αργότερα παντρεύτηκε και χώρισε τον Kid Rock το 2006. Αμέσως μετά παντρεύτηκε τον παραγωγό Ρικ Σόλομον, μια φορά το 2007 και ξανά το 2013. Ο πρώτος γάμος ακυρώθηκε. Στις αρχές του 2020, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα πως η Pamela παντρεύτηκε ξανά τον επιχειρηματία John Peters, ωστόσο η ίδια βγήκε και είπε ότι τελικά ήταν μια ψεύτικη τελετή και όχι αληθινός γάμος.

Read More

And More