Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγηση για την δύσκολη περίοδο της ζωής της – “Ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω κάνει στον εαυτό μου”

Πέννυ Μπαλτατζή και Θάλεια Ματίκα συναντήθηκαν στην εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης, Σημείο Συνάντησης και προχώρησαν σε προσωπικές εξομολογήσεις.

Η μουσικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν η μπάντα της «Penny and the Swingin’» διαλύθηκε. Μπορεί να συνέχισαν να τραγουδούν για περίπου έναν χρόνο, ωστόσο αυτό επηρέασε τη ψυχολογία της.

Διάβασε επίσης: Πέννυ Μπαλτατζή: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της! Η ψυχική ασθένεια της μητέρας της, ο θάνατος του αδελφού της και οι 4 αποβολές

«Πόνεσα πάρα πολύ. Πένθησα πάνω από έναν χρόνο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να αποδεχτώ ότι παράτησαν το πρώτο μου “παιδάκι”, το πρώτο μου δημιούργημα, μια ομάδα που είχε περάσει διά πυρός και σιδήρου και είχε μείνει βασικός μόνο ο κιθαρίστας με τον οποίο δημιουργήθηκε και σχέση. Άλλο βασικό και δύσκολο κεφάλαιο. Έπρεπε να είμαστε παντού μαζί, να υπάρχει συνεργασία. Είχαμε πάρα πολλές κόντρες και φυσικά χωρίσαμε. Παίζαμε χωρισμένοι έναν χρόνο το οποίο είναι ό,τι πιο σκληρό έχω κάνει στον εαυτό μου και δεν ξέρω γιατί το έκανα. Όταν χωρίσαμε η φοβία του ήταν μη φύγει από τη μπάντα» εξομολογήθηκε.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More