Πένθος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου: Πέθανε η μητέρα του δικηγόρου

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου αφού η μητέρα του δικηγόρου, Σταυρούλα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Η έμπειρη δικαστικός υπηρέτησε για πολλά χρόνια το δικαστικό σώμα και διακρίθηκε για την αξιοπιστία και την εγκυρότητά της. Διετέλεσε για πολλά χρόνια ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο Αθηνών και αποτέλεσε μία από τις πλέον γνωστές δικαστικούς στο χώρο της για το υψηλό επίπεδο των γνώσεών της.

Μετά την αποχώρηση από το δικαστικό σώμα, η Σταυρούλα Δημητρίου διοχέτευσε όλες της τις γνώσεις και την αφοσίωση στη συγγραφή βιβλίων, μερικά από τα οποία έτυχαν μεγάλης αποδοχής από το αναγνωστικό κοινό.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Σάννυ Μπαλτζή, η κουμπάρα του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

“Ότι θα με βρουνε αυτά τα μαύρα νέα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, θα μπορούσε να είναι ένα από τα σενάρια που συχνά δημιουργούσαμε κ αναλύαμε. Η επόμενη συνάντηση μας θα ήταν σπίτι σου ανάμεσα σε σελίδες , βιβλία και ένα ποτήρι κρασί …Κοίτα που δεν βρίσκω τώρα λέξεις να σε αποχαιρετήσω που εμείς μιλούσαμε αποκρυπτογραφώντας το φως με νοήματα βαθειά και λόγια ποιητικά ….Πως να βρω ξανά ένα πλάσμα όμορφο σαν Άγγελο με γνώση και αγνή ψυχή να με καθοδηγεί, να μοιραστώ τα όνειρα… Πως; “Η Ιστορία από μόνη της έκανε φλεβοτομία. Όταν ένα πρωί, φυλλομετρώντας το χαρτοβασίλειό της, είδε ότι της έλειπαν σελίδες…” Υποκλίνομαι ! θα σ αγαπώ και θα σε θυμάμαι πάντα ήσουν άσπιλη ως δικαστής , συγκλονιστική ως συγγραφέας, μεγάλη ποιήτρια και θα είμαι δίπλα στον Σπύρο σαν αδερφή του όπως μου είχες πει. Αντίο αγαπημένη μου #ΣταυρουλαΔημητριου #RIP” ‘εγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More