Πένθος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Πέθανε η μητέρα της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη το απόγευμα της Τετάρτης 6/7 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες με την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η ηθοποιός μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«Στην αρχή ήμουν η κόρη της Τότας… Χρόνια μετά έγινες η μαμά της Ντέσσυς.. οι καυγάδες μας ομηρικοί. Πολλές διαφορές, αλλά περισσότερα τα κοινά χαρακτηριστικά μας.. Το ασύλληπτο μαύρο χιούμορ που κάναμε μεταξύ μας για θέματα που άλλοι τα ξορκίζουν χτυπώντας ξύλο.. Γέλια μέχρι δακρύων.. Μαύρων συνήθως αφού βαριόσουν να ξεβάφεσαι… Κακή συνήθεια.. Μια από τις πολλές.. Βασικά δεν ήθελες να σου λένε τι να κάνεις.. Δεν “έμπαινες” σε κουτάκια..

Ίσως γι’αυτό δε “χωράω” κι εγώ σε κανένα από αυτά.. Ο καθένας μας έχει τα “στεγανά” του.. Εμείς πάλι, συμφωνούσαμε σε πολλά και ίσως παράδοξα, για κάποιους.. Δε δίναμε σημασία στα “έτσι πρέπει να γίνει”.. Δυστυχώς όμως σε κάποια πρέπει να συμβιβαστούμε κι ας μη γίνεται.. Όπως σήμερα.. Εγώ πρέπει να συνηθίσω στην ιδέα πως δε θα ξανατσακωθούμε, δε θα ξαναγελάσουμε, δε θα σου παίρνω τσιγάρα, δε θα ξανα ακούσω πολιτικές αναλύσεις και τις κλασικές ατάκες σου.Το χειρότερο, δε θα ξανα φωνάξω μαμά, για να ακούσω τη φωνή σου…Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα να απογαλακτιστώ.. Θέλω να πιστεύω πως εκεί που είσαι θα έχεις και ελληνικό καφέ και τσιγάρα.. Εύχομαι ο παράδεισος να είναι ακριβώς όπως τα νησιά fiji που πάντα ήθελες να πας…Καλό ταξίδι μαμά.. Σε αγαπώ πολύ..», έγραψε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Read More

And More