Πένθος για την Τίνα Μεσσαροπούλου – Ραγίζει καρδιές η εξομολόγησή της

Γνωστή τηλεκριτικός η Τίνα Μεσσαροπούλου, τη βλέπουμε κάθε πρωί στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day. Η δημοσιογράφος σήμερα μοιράστηκε μια απώλεια για την οικογένειά της, μια μεγάλη απώλεια για την ίδια. Η Τίνα έχασε τη γιαγιά της και παρά το γεγονός ότι έφυγε πλήρης ημερών ο θάνατός της  τη στεναχώρησε πολύ γιατί ήταν δεμένη μαζί της αφού εκείνη ήταν που τη μεγάλωσε.

Η Τίνα συγκίνησε τους πάντες γράφοντας για την άνοια που είχε τα τελευταία χρόνια και δεν την αναγνώριζε… Διάβασε όσα έγραψε:

Η γιαγιάκα μου έφυγε πλήρης ημερών. Ήσυχα, γαλήνια μέσα στην αγάπη και την θαλπωρή της θείας μου που την φρόντιζε σαν να ήταν μωρό. Ο Μήτσος της – ο παππούς μου- ήρθε να την πάρει… για να πάνε να συναντήσουν όλους αυτούς που ζητούσε όλα αυτά τα χρόνια της άνοιας μέσα από τις ιστορίες και τα παραληρήματα της. Τι κι αν δεν με αναγνώριζε αρκετά χρόνια τώρα, για μένα ήταν πάντα η γιαγιά μου… κι εγώ το «Ντινακι» της αυτό που μεγάλωσε σαν παιδί της και πήρε το όνομά της! Γιαγιά μου να μας προσέξεις από εκεί ψηλά… κι εμείς τα τρία εγγόνια σου και τα δυο μεγαλύτερα δισέγγονά σου θα εξιστορήσουμε στα μικρότερα το μεγαλείο σου!! Μας άφησες μεγάλη παρακαταθήκη… έγραψε η δημοσιογράφος για τη γιαγιά της

Read More

And More