Περήφανοι γονείς Κουρκούλης – Κελεκίδου! Μας δείχνουν τον έλεγχο προόδου της κόρης τους

Μπορεί η σχολική χρονιά που πέρασε να ήταν δύσκολη για όλα τα παιδάκια μιας και λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό αναγκάστηκαν να μείνουν πολλές εβδομάδες εκτός σχολείου, το τέλος όμως της σχολικής περιόδου είναι πάντα ξεχωριστό για τους μαθητές. Έτσι, συνέβη και με την κόρη του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Η 5,5 χρόνων Ελπινίκη Κουρκούλη τελείωσε φέτος το νηπιαγωγείο και του χρόνου ετοιμάζεται να φοιτήσει στην πρώτη τάξη του δημοτικού. Η τελευταία, μάλιστα, μέρα στο σχολείο μετά την άρση του lockdown ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, μιας και η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού επέστρεψε σπίτι με τον έλεγχο προόδου που ανέφερε πως το κορίτσι θα βρεθεί του χρόνου στο δημοτικό σχολείο!

Περήφανη μαμά η γνωστή ερμηνεύτρια ανέβασε στο Instagram story της μια φωτογραφία του ελέγχου προόδου της κόρης της και τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε ήταν πολλά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γνωστό ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά τα οποία είναι και η μεγάλη τους αδυναμία: τον 11χρονο Θάνο και την 5,5 χρόνων Ελπινίκη!

Read More

And More