Περικλής Κονδυλάτος: «Αν νομίζει η κυρία Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους, να μας πει ποιοι είναι αυτοί»

Tον Περικλή Κονδυλάτο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στη χθεσινή (4/11) παρουσίαση της νέας συλλογής του Βασίλη Ζούλια και μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από δηλώσεις που έκανε για την έλλειψη μέτρου που έχουν οι γυναίκες με παραπάνω κιλά αλλά και τα όσα είπε εναντίον του η Δανάη Μπάρκα.

«Παρότι βγήκα και εξήγησα τι εννοούσα, συνεχίστηκε το θέμα. Λες κάτι, ενοχλεί. Ζητάς συγγνώμη και πάλι ενοχλεί. Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως το ζητούμενο είναι να βάλουμε κάποιον στην άκρη και να τον πετροβολίσουμε. Παρεξηγήθηκε ο τρόπος που το είπα. 

Δεν έχω τίποτα με τη Δανάη Μπάρκα, ίσα ίσα μου είναι και συμπαθής. Αν η κυρία Μπάρκα νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους ανθρώπους, να μας πει που την ψήφισαν ως εκπρόσωπό της, σε ποιο σωματείο. Εγώ είδα απλά κάποια πράγματα που μου φάνηκαν περίεργα, όπως ότι έβαλε ένα προκλητικό ρούχο την Παρασκευή στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν έδειχνε ωραίο, άσχετα με τα κιλά της, δεν έδειχνε ωραίο και το σκέπασε η ίδια.

Αυτά θίγουν τον ίδιο που τα κάνει. Δε με καλέσανε σε αυτή την εκπομπή, αφού είχαν αποφασίσει να με δικάσουν – και σε πολλές άλλες εκπομπές – να πω την άποψή μου… Εμένα δε με πληρώνει κανένας για να κάνω λαϊκισμό, με πληρώνουν για να κάνω τα κοσμήματά μου και μια χαρά πάνε οι δουλειές μου, να πω στην κυρία Μπάρκα. Γιατί έθιξε και το επαγγελματικό μου, ότι το έκανα όλο αυτό για να ακουστώ γιατί μπορεί να μην πηγαίνουν καλά οι δουλειές μου.

Δηλαδή τώρα που έγινε αυτό και με έβρισε όλη η ελληνική τηλεόραση θα πάνε καλά οι δουλειές μου; Να έχουμε και μια συναίσθηση του τι λέμε» είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Read More

And More