Περικλής Κονδυλάτος: Εκτός Survivor All Star – Η φιλία με τον Βασίλη Ζούλια και η στιγμή που μίλησε για τον πατέρα του

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι o παίκτης που αποχώρησε από την πρώτη διαδικασία ψηφοφορίας στο Survivor All Star.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ο Περικλής Κονδυλάτος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, έτοιμος να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, λίγες μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το αποτέλεσμα ήταν από την αρχή στο μυαλό μου προκαθορισμένο. Χαίρομαι για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλου, γιατί το θέλει πιο πολύ από μένα. Συγκινούμε που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Άλλος ένας κύκλος κλείνει, μικρός αυτή τη φορά», είπε λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες τους ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δες το βίντεο από την αποχώρησή του

 

Ποιος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος

Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2020, όταν συμμετείχε για πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, μέσα στο οποίο είχε έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπος με τους συμπαίκτες του.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 43 ετών και γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων. Τα κοσμήματά του κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, όπως η Lady Gaga και η Mindy Kaling.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos Jewellery (@pericleskondylatos)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos Jewellery (@pericleskondylatos)

 

Στη ζωή του του αρέσουν οι ανατροπές. Έτσι την τηλεοπτική σεζόν 2020 – 2021 αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor και να δοκιμάσει τα όριά του.

Συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια του διάσημου σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια, ο Περικλής Κονδυλάτος έχει καταφέρει να συνδυάσει μοναδικά τα κοσμήματά του με τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε πολλά fashion show, με μεγάλη επιτυχία!

Οι δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια

Ο γνωστός σχεδιαστής λίγα 24ωρα πριν την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου μίλησε στο Happy Day:

«Στο Survivor All Star έρχεσαι πολύ κοντά με τα συναισθήματά σου. Όλοι έχουμε νιώσει απόρριψη στη ζωή μας από κάτι. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα ριάλιτι και πρέπει να υπάρχει ένταση. Δεν εννοώ τεχνηέντως ότι προβάλλονται κάποια πράγματα» είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Αν μπορούσα να του μιλήσω στο τηλέφωνο θα του έλεγα να κρατάει δυνατά και ο κόσμος θα σε ψηφίσει. Ό,τι κι αν γίνει, για καλό θα είναι. Έτσι πήγε στο παιχνίδι, είπε ότι μπορεί να μείνει μία εβδομάδα, μπορεί να μείνει έναν μήνα», είχε δηλώσει ο Βασίλης Ζούλιας για τον Περικλή Κονδυλάτο.

Περικλής Κονδυλάτος – «Ο πατέρας μου δεν μου μιλάει»

Μετά την πρώτη συμμετοχή στο Survivor ο Περικής Κονδυλάτος είχε βρεθεί καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1, όπου και είχε μιλήσει για τα παιδικά χρόνια και για τις σχέσεις με τον πατέρα του.

«Εγώ έχω περάσει πάρα πολλά. Κι εγώ είμαι πολύ ταλαιπωρημένος. Κι αν κάποιος μπορεί να δείξει ευαισθητοποίηση για αυτό το θέμα, αν μη τι άλλο είμαι εγώ. Είμαι ένα παιδί που έχει βιώσει δυσκολίες. Υπήρξα ένα παιδί που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση», είχε εξομολογηθεί.

«Ο πατέρας μου εμένα αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του, γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων», ανέφερε για τις σχέσεις με τον πατέρα του.

Περικλής Κονδυλάτος – Η στιγμή που «λύγισε» στο Survivor All Star

O 43χρονος σχεδιαστής κοσμημάτων μετά την ψηφοφορία που τον ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είχε ξεσπάσει σε δάκρυα, σχολιάζοντας την στάση που κράτησαν οι συμπαίκτες του απέναντι στο πρόσωπό του.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος», είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε συμμετάσχει στη μαγειρική εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Read More

And More