Περικλής Κονδυλάτος για Εύα Καϊλή: «Υποχρέωσή μας να στηρίξουμε μια Ελληνίδα ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο Περικλής Κονδυλάτος μοιράστηκε τις σκέψεις του για την Εύα Καϊλή προτρέποντας μάλιστα τους διαδικτυακούς του φίλους να ξεφύγουν από την επιθετική στάση απέναντι στο πρόσωπο της Ευρωβουλευτού η οποία συνελήφθη.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor δημοσιεύοντας κοινή φωτογραφία με την Εύα Καϊλή, περιέγραψε την βραδιά που είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει καλύτερα, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στο ίδιο party.

Περικλής Κονδυλάτος – Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία, όπου όταν κάποιος πέφτει τον σηκώνουμε ψηλά και δεν επιτεθέμεθα σαν τα κοράκια να τον φάμε. Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου την πολύ κακή άποψη που έχουμε για κάποιον την εκφράζουμε όταν αυτός είναι ψηλά, και δεν περιμένουμε σαν κατινούλες την πτώση του για να γράψουμε κατεβατά για το τι μας έκανε στα hight του.

Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν αδιαφορούν για τους πολιτικούς που επί χρόνια έχουν κατάκλέψει και ρημάξει αυτή την χώρα, αλλά ασχολούνται με την μίζα της μιας και της άλλης από το εξωτερικό. Ήταν λάθος αυτό που έγινε; ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Βεβαίως!!!! Το επικροτώ;;;  Όχι!

Όμως όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό η υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας. Ναι έκανε λάθος, ναι δεν πρέπει να μην έχει κυρώσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε χειρότερο από ότι είναι. Αυτή την φώτο μου την έβγαλε στις αναμνήσεις σήμερα το Facebook, και είναι από το party του Πάρι Κασιδοκωστα, και αυτό είναι ένα στιγμιότυπο.

Θυμήθηκα πως σκεφτόμουν τότε ότι η Σοφία Κοκοσαλακη έχει μια ζωή που την ζηλεύω και ότι η δικιά μου ήταν χάλια, και ότι η Εύα ζει το όνειρο της. Τόσο χαζός έχω υπάρξει, να κρίνω την εξωτερική πραγματικότητα των άλλων με την δική μου ζωή. Σήμερα η Σοφία μας δεν είναι σε αυτό τον κόσμο, και η Εύα είναι αντιμέτωπη με μια ενδεχόμενη σκληρή τιμωρία. Που το πάω; Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ας αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν την πορεία τους κύριοι δικασταί. Ηρεμήστε θα αποδοθεί δικαιοσύνη και χωρίς την βιτριολική σας συμβολή. Και εάν έχετε να πείτε κάτι, πείτε το σας παρακαλώ την ώρα που συμβαίνει, γιατί όταν το λέτε μετά από χρόνια σας καθιστά καιροσκόπους, χαζούς και καθυστερημένους κυριολεκτικά», έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos (@pkondylatos)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164