Περιπέτεια στη θάλασσα για τους πρωταγωνιστές του “Μπρούσκο”!

Μπορεί η ερωτική ιστορία του πρωταγωνιστικού ζευγαριού να έχει ευτυχή κατάληξη όμως μέχρι τότε θα περάσουν πολλά, καθώς η ζωή τους θα κινδυνεύσει! Oπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, οι εντάσεις συνεχίζονται ανάμεσα στη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) και τον Αχιλλέα (Ανδρέας Γεωργίου). Επειτα από μια ακόμη έντονη συνομιλία μεταξύ τους, η Μελίνα θέλει να απομακρυνθεί απ’ όλους και απ’ όλα. Ετσι, παίρνει μια βάρκα και ανοίγεται μεσοπέλαγα.

Ομως ένα ξαφνικό μπουρίνι θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της. Η βάρκα αναποδογυρίζει, η κοπέλα παλεύει με τα κύματα και τελικά καταλήγει να ναυαγήσει σε μια βραχονησίδα. Επειτα από αρκετές ώρες και αφού δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, ο νεαρός επιχειρηματίας αρχίζει να ανησυχεί για την αγαπημένη του.

Η εξαφάνισή της έχει αναστατώσει τους πάντες και ο Αχιλλέας δεν ξέρει πού να ψάξει να τη βρει. Ξαφνικά θυμάται ότι του είπε πως θα πάει μια βόλτα με τη βάρκα και έτσι αποφασίζει να ανοιχτεί μεσοπέλαγα για να τη βρει. Μάλιστα, για τις προθέσεις του ενημερώνει και τον Πάτροκλο (Θεοχάρης Ιωαννίδης). Πράγματι, ο Αχιλλέας μπαίνει στη θάλασσα και καταφέρνει να την εντοπίσει, όμως, πάνω στην αγωνία και στην ταραχή του ξεχνά να δέσει το σκάφος το σκοινί λύνεται και ναυαγεί και αυτός χωρίς να καταφέρει να σώσει ετην αγαπημένη του.

Μετά την εξαφάνιση και του Αχιλλέα, όλη η οικογένεια Ματθαίου είναι ανάστατη και πολλά από τα μέλη της φοβούνται μήπως ο νεαρός οικονομολόγος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Τότε παρεμβαίνει ο Πάτροκλος, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ανοίγεται στη θάλασσα προκειμένου να εντοπίσει το ζευγάρι…

Μέχρι και το τέλος της σεζόν θα παρακολουθήσουμε πολλές ανατροπές με ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα για τους ήρωες της σειράς που πήρε ήδη το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Θα κυριαρχήσουν φυσικά η γέννηση της κόρης της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια) και του Μάρκου (Αντώνης Καρυστινός), αλλά και το ευτυχισμένο φινάλε του έρωτα Αχιλλέα και Μελίνας. Θα υπάρξουν και πέντε επιμέρους φινάλε για τους υπόλοιπους ήρωες της σειράς.

Ο βασικός πρωταγωνιστικός κορμός του «Μπρούσκου» παραμένει ο ίδιος και για την επόμενη τηλεοπτική περιόδο, με την προσθήκη δύο-τριών νέων χαρακτήρων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω εξέλιξη της σειράς. Μάλιστα, ήδη πραγματοποιήθηκε το πρώτο σχετικό κάστινγκ και η Βάνα Δημητρίου με τους συνεργάτες της αναμένεται να καταλήξει στα τελικά πρόσωπα τις επόμενες ημέρες.

Read More

And More