«Πέθαναν» γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Όλα όσα περιγράφει ο ίδιος

«Πέθαναν» γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Όλα όσα περιγράφει ο ίδιος | tlife.gr

Με αφορμή την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, κυκλοφόρησαν μακάβριες φήμες… ότι πέθανε! Ο λόγος για τον Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι γράφτηκε κάτι τόσο άσχημο για εκείνον. Η ψευδής είδηση για τον «θάνατο» του τραγουδιστή έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όλοι όσοι τον γνωρίζουν όπως ήταν επόμενο ανησύχησαν. Ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στη Δήμητρα Δάρδα για τα fake news που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την εσπευσμένη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Ρόδου.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος με όλα όσα γράφηκαν στο διαδίκτυο. Έμεινα άφωνος. Ενημερώθηκα πως… ζω από το status του μπουζουξή μου Γιώργου Μαργαρίτη, που έγραψε: «Οι φήμες που βγάζουν νεκρό τον Δασκαλάκη δεν ισχύουν. Είναι παραπληροφόρηση από καλοθελητές νοσοκομείων. Μη πω ονόματα. Όλα καλά ο τσαμπίκος Γιώργος Δασκαλάκης». Το σοκ για μένα, τη σύζυγό μου, συγγενείς και φίλους ήταν μεγάλο», αναφέρει ο τραγουδιστής φανερά ταραγμένος.

Ο λόγος, μάλιστα, για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ήταν, όπως αναφέρει ο ίδιος στην εφημερίδα, ήταν ότι ένιωσε ξαφνικά φρικτούς πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρορραγία και προχώρησαν στις απαραίτητες θεραπείες για να σταματήσει η αιμορραγία. Ο Γιώργος Δασκαλάκης θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης για να συναντήσει τον γιατρό που ανέλαβε τη δύσκολη επέμβαση.

READ more