Πέθανε διάσημος κωμικός ηθοποιός μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε διάσημος κωμικός ηθοποιός μετά από μάχη με τον καρκίνο | tlife.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση πως ο Jeremy Hardy έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο Βρετανός κωμικός πέθανε το πρωί της Παρασκευής και το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η μάνατζερ του, Amanta Emery.

Ο Jeremy Hardy έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές του BBC, “The News Quiz’, ‘I’m Sorry I Haven’t a Clue’ και ‘Jeremy Hardy Speaks to the Nation’, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέρφους του, οι οποίοι βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος.

“Οι φίλοι και η οικογένεια του κωμικού Jeremy Hardy είναι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι ο Jeremy πέθανε από καρκίνο, το πρωί της Παρασκευής 1η Φεβρουαρίου. Έφυγε από την ζωή έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα και την κόρη του. Διατήρησε ως το τέλος της ζωής του τις αρχές του, ενώ πάντα προσπαθούσε να κάνει τον κόσμο πιο ανθρώπινο και υπέροχα αστείο… Θα μας λείψει απεριόριστα”. Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Katie και μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Elizabeth.

READ more