Πέθανε γνωστός ηθοποιός στα 52 του χρόνια – Έπασχε από κατάθλιψη

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Kristoff St. John, σε ηλικία μόλις 52 ετών. Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς ‘Young and the Restless’ (Ατίθασα Νιάτα) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο San Fernando Valley, όταν ένας φίλος του πήγε να τον ψάξει. Όταν τον είδε στο πάτωμα έσπευσε να καλέσει την αστυνομία, η οποία και εξακρίβωσε τον θάνατό του.

Οι πηγές στο TMZ αναφέρουν πως ίσως η υπερβολική δόση αλκοόλ να έπαιξε κάποιο ρόλο στον θάνατό του. Μάλιστα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Kristoff έπασχε από κατάθλιψη και μόλις πριν μερικές μέρες είχε βγει από το κέντρο αποκατάστασης, στο οποίο νοσηλευόταν. Τους τελευταίους μήνες ήταν αρραβωνιασμένος με το γνωστό μοντέλο, Kseniya Mikhaleva, η οποία δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από τη ζωή ο μέλλοντας άντρας της…

Ο Kristoff υποδύονταν τον Neil Winters στο σίριαλ «Ατίθασα Νιάτα» από το 1991 – έναν ρόλο που του είχε προσφέρει 9 υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy.

«Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Για όσους από εμάς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του για 27 χρόνια, ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, του οποίου το χαμόγελο έδινε χαρά καθημερινά στα γυρίσματα και έκανε το κοινό να τον λατρέψει. Εκ μέρους του καστ και των συντελεστών εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του και ιδιαιτέρως στις δύο κόρες του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Read More

And More