Πέθανε η Melanie Panayiotou, τρία χρόνια ακριβώς μετά τον θάνατο του αδερφού της George Michael

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής. Η νεαρότερη αδερφή του διάσημου ποπ σταρ George Michael πέθανε σε ηλικία 55 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων. Τραγική ειρωνεία η Melanie Panayiotou έφυγε από τη ζωή, τρία χρόνια ακριβώς μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδερφού της.

Το άψυχο σώμα της βρήκε στο σπίτι της στο Λονδίνο, η μεγαλύτερη αδερφή της Yioda Panayiotou. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Η Melanie ήταν πολύ δεμένη με τον George λένε όσοι γνώριζαν την οικογένεια και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο του αδερφού της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλήση για το περιστατικό έγινε από διασώστες στις 19.35 στις 25 Δεκεμβρίου για τον ξαφνικό θάνατο γυναίκας περίπου 50 ετών στο Oak Hill Park, NW3. Η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατο εγκληματική ενέργεια.

Η Melanie πολύ συχνά συνόδευε τον αδερφό της στις συναυλίες του σε όλο τον κόσμο ειδικά όταν ήταν στο απόγειο της δόξας του. Ο George Michael άφησε το σύνολο της περιουσίας του των σχεδόν 100 εκατομμυρίων λιρών στις δυο αδερφές του. H μικρότερη αδερφή του ήταν επίσης η κομμώτρια και μακιγιέζ του. Έμενε σε ένα από τα σπίτια του. Ήταν εκείνη που οργάνωσε την κηδεία του και μαζί με την αδερφή τους Yioda κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

Read More

And More