Πέθανε η βραβευμένη με “Bafta” τραγουδίστρια Cilla Black – Την βρήκε νεκρή ο γιος της

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Cilla Black. Το πτώμα της βρήκε ο μεγαλύτερος γιος της Robert, όταν στην προσπάθειά του να δει αν είναι καλά, αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα του δωματίου της.
Η θρυλική τραγουδίστρια βρισκόταν στη βίλα της οικογένειας στο Costa del Sol resort στην Marbella, όταν αποχαιρέτησε το απόγευμα του Σαββάτου τα παιδιά της και ανέβηκε να ξεκουραστεί. Λίγο αργότερα ο γιος της ανέβηκε να δει αν εκείνη χρειαζόταν κάτι, αλλά δεν πήρε απάντηση και αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα του δωματίου της. Τότε την βρήκε νεκρή και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η πρώτη εκτίμηση, αναφέρει πως έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια, αν και αναμένεται να γίνουν παραπάνω έρευνα.
Το κανονικό της όνομα ήταν Priscilla Maria Veronica White, το έκανε όμως Cilla Black, λίγο μετά την ανακάλυψή της από τον μάνατζερ των Beatles, Brian Epstein, σε μουσική σκηνή του Λίβερπουλ. Είχε κάνει το ντεμπούτο της με το “Love of the Loved”, ένα τραγούδι που έγραψαν – αποκλειστικά γι’ αυτήν – ο John Lennon και ο Paul McCartney.

Η Black διακρίθηκε στο τραγούδι τη δεκαετία του ’60. Στη συνέχεια, έκανε καριέρα ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών show στη βρετανική τηλεόραση ενώ η μεγαλύτερη της επιτυχία ήταν η εκπομπή “Ραντεβού στα Τυφλά”, με την οποία έγινε γνωστή και αγαπήθηκε πολύ τη δεκαετία του ’80.

Τα τραγούδια της «Anyone Who Had a Heart» και «You are my World» έφτασαν στην κορυφή των βρετανικών charts, ενώ το 2014 βραβεύτηκε για τη συνολική προσφοράς της στα βραβεία BAFTA.

Read More

And More