Πέθανε ο παλαιστής Γιώργος Τρομάρας σε ηλικία 75 ετών

Ο Γιώργος Τρομάρας πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Τις τελευταίες ημέρες έδινε μάχη για τη ζωή του, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.

Ο Γιώργος Τρομάρας έδινε μάχη για τη ζωή του καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν στο στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη (27/1) στις 12 το μεσημέρι στη Ζωοδόχου Πηγή στην Πλατεία Παιανίας.

Ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 στην Αγία Σοφία Αιτωλοακαρνανίας και από μικρή ηλικία επέδειξε μεγάλη μυϊκή δύναμη και φάνηκε η αγάπη του για την πάλη.

Θριάμβευσε ως παλαιστής αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο συνεχιστής του Κουταλιανού, καθώς κατάφερνε να λυγίζει χοντρά σίδερα, έσπαγε αλυσίδες, σήκωνε και μετακινούσε αυτοκίνητα κ.α.

Επίσης, ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο πρώτος που διοργάνωσε αγώνες δυναμικού τριάθλου (powerlifting) στην Ελλάδα.

«Έχω κλάψει και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Πλέον προσπαθώ να το δω ρεαλιστικά με αυτή την κατάσταση. Ακούω αυτά που μου λένε οι γιατροί, το βλέπω τελείως ρεαλιστικά. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης όπου μούδιασαν τα χείλη του, η αριστερή πλευρά του κεφαλιού του και το αριστερό του χέρι. Του βρήκαν ότι έχει ανεύρυσμα στην καρδιά, μάλλον πέρασε ένα παροδικό εγκεφαλικό επεισόδιο», είχε δηλώσει στις 19/1 ο γιος του Γιώργου Τρομάρα για τον πατέρα του.

 

Read More

And More