Πέθανε την ώρα που χόρευε στη σκηνή και όλοι νόμιζαν ότι ήταν μέρος της χορογραφίας! [vid]

Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία, όταν χορευτής βρήκε τραγικό θάνατο πάνω στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε και το κοινό πίστεψε ότι είναι μέρος του προγράμματος! Ο 48χρονος Ινδός Omanakuttan που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε τα βήματα ενός τοπικού χορού με το όνομα Bharathanatyam συνοδεία της δασκάλας του Sivan Malyankara, ξαφνικά κατέρρευσε.

Το κοινό που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το χορευτικό νούμερο, με το ζευγάρι να κινείται αντικριστά, «αντιγράφοντας» ο ένας τις κινήσεις του άλλου, δεν αντιλήφθηκε ούτε στιγμή ότι επρόκειτο για πραγματική λιποθυμία που κατέληξε σε άμεσο θάνατο του καλλιτέχνη. Μάλιστα, όλοι θεώρησαν πως ήταν άλλη μία χορευτική φιγούρα και δεν αντέδρασαν καθόλου σε όσα συνέβησαν.

Το ίδιο ισχύει και για την παρτενέρ του άτυχου χορευτή, η οποία συνέχισε για λίγο τη χορογραφία τους! Γρήγορα όμως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έτρεξε να κατεβάσει την αυλαία της σκηνής του θεάτρου που τους φιλοξενούσε. Την ίδια στιγμή, θεατής έσπευσε στη σκηνή να προσφέρει τη βοήθειά του! Δες το σοκαριστικό βίντεο


Read More

And More